Föreviga din hole-in-one

Jag har spelat golf i nästan 30 år och har aldrig lyckats med bedriften att göra en HIO, men hade jag gjort det så hade jag velat föreviga det ögonblicket för alltid.
Hur ofta händer det egentligen att man gör HIO, inte ens proffsen har många HIO på sin meritlista så när det väl inträffar gäller det att ha kameran i högsta hugg. Vi spelar inte alla på touren och får alla våra slag förevigade i videoformat av högsta kvalite, utan de ögonblick vi vill fång får vi ofta fånga själva med vår mobilkamera eller liknande.
Har du lyckat med din HIO bör du ta ett kort på detta, håll i bollen på green tillsammans med flaggan och en flaska Champagne, föreviga sedan detta foto så att alla i din närhet kan avundas dig.
Det finns lite olika sätt att föreviga sina foton på men det absolut bästa sättet enligt mig är att trycka upp fotot på canvas.
Detta gör du enkelt på nätet hos någon av alla de återförsäljarna som finns, det kostar sällan mycket mer än att göra en framkallning då populariteten på canvas har ökat extremt. Det gör att priserna kan pressas ordentligt så du kan få din canvas till absolut bästa pris.
Har någon av dina golfpolare lyckats med en HIO, varför inte skapa en canvas av honom i sitt gladaste ögonblick i livet och ge bort som present?
Som sagt. Detta är ett ögonblick som bara måste förevigas mer än på ett foto lagrar på ett minneskort i din telefon som garanterat kommer att komma bort vid ditt nästa byte av mobiltelefon.
Varför inte dela med er av HIO bilder i kommentarerna så får vi se hur många ni är som lyckats med bedriften?