Golfa dig runt Sverige i sommar

Våren är äntligen på gång och det är dags att börja planera sin golfsommar. Ta fram golfbagen, se över utrustningen och komplettera med det som du saknade förra året, kanske behöver du nya skor, klubbor eller något annat. Många har börjat säsongen så smått redan nu men på de flesta håll i landet är banorna fortfarande kalla och blöta. De bästa dagarna är framför oss, de precis lagom varma semesterdagarna med en svag bris och utan tidspress.

Det finns över 500 golfbanor i Sverige så om du vill hinna se så många som möjligt av dem under semestern är det en god idé att börja planera redan nu. Golfa i Idre och se fjällen på ett sätt du aldrig gjort förut eller ta dig ännu längre norrut och spela under midnattssolen i Lappland. Ta färjan till Gotland och kombinera med en vandring längs ringmuren i Visby och få en härlig känsla av att vara utomlands på hemmaplan. Välj en bana i huvudstaden och passa på att strosa genom Gamla Stan och besöka kungliga slottet. Vill man ta sig längre söderut finns det otroligt många vackra banor. Välj att spela i Smålands djupaste skogar eller i Skanörs magiska ljus. Möjligheterna är oändliga om man tar vara på allt det vackra Sverige har att erbjuda sommartid.

Ett av de smidigaste sätten att få med sig hela sin utrustning och den packning man behöver är med bil. Idag är privatleasing ett smidigt sätt att utan lån eller kontantinsats kunna köra mellan klubbarna i en ny bil. Via Leasabil24.se kan du enkelt få erbjudanden som passar dig direkt till din mail.

Under en lång bilresa är det viktigt att vara bekväm och säker på vägen oavsett om man åker högst upp i norr eller längst ner i söder. Någon ishalka bör man inte råka ut för men regniga dagar och dimmiga morgnar hör semestervädret till så precis som på golfbanan är det bäst att vara väl förberedd.

Än så länge är det lite kyligt men tiden går snabbt och snart är vi där, ute i frisk luft, gröna skogar och glada skratt med golfgänget.