Mr Green ny sponsor till Askimsbangolf

Det är en guldkantad tävling som väntar i Askim i sommar! Det är den stora klubbtävlingen som årligen lockar många människor till banan som går av stapeln med något alldeles extra som en trevlig krydda. Den stora skillnaden i år är att den stora, internationella spelsidan Mr Green kommer att stå som sponsor för tävlingen, vilket öppnar upp många olika möjligheter för dem som deltar i tävlingen.mrgreen

Från klubbens sida så märks det att de är stolta över att kunna knyta en så stor sponsor till en av sina tävlingar. Det kommer betyda extra pengar i kassan för klubben, och att bara kunna höja statusen på både tävlingen och klubben tycker klubbledningen är mycket positivt. De ser fram emot sommaren som kommer, och att det förhoppningsvis blir precis lika fint väder som det brukar vara när väl tävlingen drar igång.

Vi tycker också att det är mycket trevligt att det kända svenska online casinot Mr Green har valt att engagera sig i denna tävling i Askim, men framför allt att en sådan stor aktör som Mr Green också drar sitt strå till stacken för att lyfta sporten golf. Kanske har det att göra med att golf allt mer börjar respekteras i bredare kretsar, och att det 2016 kommer vara en av det nya sporterna på OS-programmet. Oavsett anledning är det mycket roligt och välkommet att Mr Green valt att sponsra tävlingen, något som vi och klubben är mycket glada över!